Run van Winschoten 2017

Lopen voor het goede doel:  “Multimissions”

Zaterdag 9 september wordt weer de Run van Winschoten gehouden. En net als in 2016 willen we weer met een of meerdere groepen van 10 lopers meedoen aan de estafetteloop. (10 x10km) Vorig jaar hebben we met 2 groepen gelopen en heeft iedere individuele loper geld ingezameld voor Multimissions. Met elkaar is toen het geweldige bedrag van meer dan € 6000,- bij elkaar gelopen.

Run van Winschoten 2017

Het is dit jaar ook mogelijk om mee te doen aan de wandelrun, 10, 17 of 28 km wandelen. Dus vind je hardlopen niks, maar houd je wel van wandelen?

Hierbij de vraag of je dit jaar (weer) mee wilt doen aan deze sportieve uitdaging en tegelijkertijd je in te zetten voor het werk van Multimissions.

Als je je opgeeft hebt wordt je ingevoerd in de projectwinkel op de site van Multimissions. Diegenen die jouw willen sponsoren kunnen online een donatie doen. Het streven per loper is  € 200,-. Daarnaast zullen er sponsoren geworven worden waarvan de logo’s op enkele hardloopshirts zullen komen. Als je een bedrijf kent die mee zou willen doen  laat het ons weten!

Vind hier de lopers die je kunt sponsoren

Als je mee wilt doen mail dan je naam, mobiel nummer en een foto van jezelf naar ons toe. Je naam en foto zullen gebruikt worden om de projectwinkel  mee te vullen, zie onderstaand voorbeeld. T.z.t. nemen we contact met je op voor aanvullende informatie.

Alvast bedankt!

Namens de organisatie: Fokke Folkersma () 06-20768657

Namens Multimissions: Alex Janssen () 06-14019305