Boerenpraise 2016

Multimissions organiseert 2e editie 'Boerenpraise'

Na een geslaagde Boerenpraise in 2015 organiseert Multimissions ook dit jaar weer een Boerenpraise i.s.m. de familie Bos aan de Tilweg 21 in Roodeschool. Een 'Boerenpraise' is een praise avond in een boerenschuur. Niet alleen voor boeren natuurlijk maar voor alle belangstellenden. De avond zal weer begeleid worden door de Huisband ten Boer. De Huisband is een professionele praise-band die al meerdere malen aan een evenement van Multimissions heeft meegewerkt en ook vorig jaar speelde op de Boerenpraise. De Huisband kenmerkt zicht door op een enthousiaste manier en zeer professioneel uitvoering te geven aan muziek en zang. En ook deze keer is samen weer een mooi programma gemaakt.

Multimissions heeft o.a. als visie andere organisaties te ondersteunen. Deze avond zal Open Doors aanwezig zijn. Open Doors is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de vervolgde christenen en o.a. praktische hulp verleent zoals traumahulp en noodhulp. De opbrengst van de collecte tijdens de Boerenpraise zal dan ook ten bate zijn van Open Doors. Open Doors zal zelf ook met een informatiestand aanwezig zijn. Ook zullen evangelische boekhandel De Fakkel uit Delfzijl en Voncrea uit Uithuizermeeden weer acte de precence geven.

Multimissions nodigt u van harte uit voor de Boerenpraise. De avond is op 18 juni en begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur waarna er weer voldoende tijd is om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is vrij.
 
Adres: Tilweg 21
Postcode: 9983SP
Plaats: Roodeschool
 
Thema: Christenvervolging
Soort: Praise
Uitvoering: Praiseband en Samenzang
Entreeprijs: Gratis
Geplaatst op 28-04-2016